0

La vall bellaterra

LA VALL

La Vall és un col·legi concertat ubicat a Bellaterra a menys de 10 quilòmetres de Sabadell, Terrassa i Sant Cugat del Vallés i ofereix tots els estudis des de Llar d’Infants fins al Batxillerat. Una visió innovadora de l’educació, que es fonamenta en l’humanisme cristià i l’atenció personalitzada.

Institució Familiar d’Educació va néixer l’any 1969 per iniciativa d’un grup de famílies amb la finalitat de promoure i gestionar col·legis arreu de Catalunya. Uns centres que oferissin un model educatiu de qualitat, on es valorés a les persones per damunt de tot. Els col·legis van ser promoguts per les famílies, perquè ja es partia del principi que la família és qui genuïnament educa els nens. Així, poc després, el 1972 es va inaugurar el col·legi La Vall a Bellaterra, un centre que porta més de 40 anys educant i formant persones amb l’ajuda dels professionals de l’educació i, sobretot, de les famílies.

A La Vall acompanyem els alumnes -i a les famílies- des de Llar d’Infants fins el seu accés a la Universitat, i els ajudem a preparar-se per arribar a ser persones íntegres, ciutadans solidaris i professionals competents.

Algunes de les nostres claus són la formació continuada del professorat, la introducció de noves metodologies didàctiques i projectes d’innovació educativa que fan millorar dia a dia el nostre projecte educatiu, sense oblidar el compromís educatiu que tenim amb les famílies i la gran ajuda que ells ens ofereixen.

¿Cómo llegar en Autobús, Tren, Funicular o Metro a Escola La Vall en Sabadell?

Transporte público a Escola La Vall en Sabadell

¿Te preguntas cómo llegar a Escola La Vall en Sabadell, España? Moovit te ayuda a encontrar la mejor manera de llegar a Escola La Vall con indicaciones paso a paso desde la estación de transporte público más cercana.

Moovit proporciona mapas gratuitos y direcciones en vivo para ayudarte a navegar por tu ciudad. Mira los horarios, las rutas, los servicios y descubre cuánto tiempo vas a tardar en llegar a Escola La Vall en tiempo real.

¿Buscas la estación o parada más cercana a Escola La Vall? Mira esta lista de paradas más cercanas a tu destino: Bv1414 – La Vall; Turó De Sant Pau.

Puedes llegar a Escola La Vall en Autobús, Tren, Funicular o Metro. Éstas son las líneas y rutas que tienen paradas cercanas Tren: S2, S6, SE Autobús: 648, SU2

¿Quieres ver si hay otra ruta que te lleve allí antes? Moovit te ayuda a encontrar rutas y horarios alternativos. Obtén fácilmente instrucciones y direcciones desde Escola La Vall con la aplicación Moovit o desde el sitio web.

Hacemos que viajar a Escola La Vall sea fácil, por eso más de 680 millones de usuarios, incluidos los usuarios de Sabadell, confían en Moovit como la mejor aplicación de transporte público. No necesitas descargar una aplicación de autobús individual o una aplicación de tren, Moovit es tu aplicación de transporte todo en uno, que te ayuda a encontrar el mejor horario de autobús o de tren disponible.

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *