0

Modelar el cos opinions

Este proceso de remodelación corporal se realiza mediante una técnica quirúrgica de alta precisión, tan avanzada que permite esculpir la figura evitando las incisiones traumáticas, los puntos de sutura y las grandes cicatrices. Los procedimientos se practican habitualmente bajo anestesia local y no requieren hospitalización. Por lo general se puede hacer vida normal al día siguiente de la intervención.

MODELAR EL CUERPO
En primer lugar, mediante un escáner corporal de alta precisión que permite visualizar el interior de las zonas que hay que tratar y conocer su estado, se determina la cantidad de grasa que es preciso eliminar de cada zona para obtener un buen resultado.
A continuación, con la energía que genera un aparato tecnológicamente avanzado se “bombardea” sobre los depósitos de grasa que precisan tratamiento. La energía atraviesa la piel, llega al tejido graso y, además de desintegrar parte de los excesos de grasa seleccionados, provoca una contracción de la piel (efecto lifting) capaz de atenuar la flaccidez. Un porcentaje de la grasa disuelta se expulsa gradualmente por las vías fisiológicas, y el resto, se extrae introduciendo en la zona tratada (a través de una incisión milimétrica que no requiere puntos de sutura) un dispositivo que elimina los depósitos de grasa antiestéticos que hayan podido resistirse a la acción de la energía y el excedente de grasa que el organismo no puede expulsar.
Finalmente, sobre las zonas de donde se ha extraído la grasa, se efectúa un masaje específico con un rodillo motorizado que actúa regularizando la superficie de la piel.
El precio del tratamiento varía en función de la complejidad del caso, el número de zonas que sea necesario tratar y la cantidad de grasa a extraer. La visita diagnóstica cuesta 30 euros y la intervención oscila entre los 2.000 y los 3.000 euros. Los departamentos de atención al paciente de las diferentes unidades que realizan este procedimiento ofrecen planes de financiación que ponen el tratamiento al alcance de todos los bolsillos.

SABER MÁS: Los tratamientos los realiza el equipo de la unidad de Remodelación Corporal en prestigiosos hospitales del país: BARCELONA: Hospital Universitario Quirón Dexeus (Tel. 932 032 371) BILBAO: Hospital Quirón Bizkaia (Tel. 944 438 559) MADRID: Clínica Ruber (Tel. 914 010 550) MÁLAGA: Hospital Quirón (Tel. 902 110 038) PALMA DE MALLORCA: Hospital Quirón Palmaplanas (Tel. 902 090 083) SAN SEBASTIÁN: Hospital Quirón Donostia. (943 437 105) SEVILLA: Hospital Quirón Sagrado Corazón (Tel. 954 295 105) VALENCIA: Hospital Quirón (Tel. 963 690 204) ZARAGOZA: Hospital Quirón (Tel. 976 579 001). INFORMACIÓN EN LA WEB: www.modelarelcuerpo.info

Una jutgessa de Barcelona investiga l’Hospital Quirón Dexeus per la mort d’una nena d’11 anys després d’una operació lleu al centre. Els pares de la menor van denunciar els fets per aclarir la defunció de la filla, que seguia un tractament d’allargament de tíbies, després que l’autòpsia realitzada pel centre no aclarís la causa de la defunció. La magistrada ha obert diligències per homicidi per imprudència professional contra els professionals responsables.

La nena, que patia acondroplàsia –escurçament dels ossos–, es va sotmetre a un allargament de tíbies l’agost del 2014 al mateix centre. Durant una revisió rutinària al febrer, el seu traumatòleg va programar intervenir la menor al cap de tres dies per treure-li el guix i estudiar si calia seccionar quirúrgicament els tendons dels peus per redreçar-los-hi, una operació considerada de baix risc que no requeria ingrés.

La menor va entrar al quiròfan, se li va aplicar una anestèsia general i, poc després de treure-li els guixos i de veure, segons la història clínica, que “no necessitava” sotmetre’s a la secció dels tendons, va tenir una parada cardiorespiratòria. L’equip mèdic va recuperar la nena amb maniobres de reanimació i la subministració de fàrmacs vasoactius, com l’adrenalina. La menor va ser intubada i ingressada a la unitat de cures intensives a mitja tarda i, després de passar la nit amb ventilació artificial –durant la qual va tornar a tenir més parades–, va morir a primera hora del matí.

En un primer moment, els metges van adduir que la mort podria deure’s a “un embolisme gras, un tromboembolisme pulmonar i un xoc per drogues”, però no van concretar-ne la causa exacta. Davant la incertesa, Daniel Zorrilla i Amparo Monteagut, pares de la nena, van sol·licitar una autòpsia clínica a l’hospital. “Estàvem en estat de xoc, però volíem una investigació del que havia passat. L’hospital ens va indicar que no era necessari fer cap denúncia, ja que si hi donàvem la nostra conformitat, ells mateixos farien l’autòpsia corresponent”, revela Daniel. Amb tot, després de l’enterrament de la nena i a l’espera dels resultats de l’hospital, la parella va optar també, assessorats per familiars i amics, per reclamar al jutjat l’exhumació del cadàver per fer-li una altra autòpsia.

Els resultats de tots dos estudis no van fer més que multiplicar la incertesa de la família sobre la mort de la petita. Mentre la necròpsia realitzada per l’hospital conclou que “no s’han observat troballes morfològiques que permetin establir la causa” de la defunció, els estudis realitzats pels forenses a instàncies de la jutgessa han obert un nou front als pares de la menor. “Únicament queden restes de fetge, melsa, ronyó i intestins”, diu l’autòpsia. L’absència de vísceres ha complicat l’estudi del cos. Les conclusions definitives de l’informe forense estan a l’espera del resultat de les proves complementàries (estudi histopatològic) sol·licitades per l’Institut de Medicina Legal de Catalunya sobre la base de les restes que romanien en el cos.

Les conclusions provisionals dels forenses apunten que es va tractar d’“una mort operatòria” i addueixen la causa immediata de la defunció a una “parada cardiorespiratòria”. Amb tot, assenyala l’informe, sense el resultat de les proves complementàries, “a l’hora d’establir la causa de la mort únicament ens podem basar en els informes mèdics aportats”. En alguns d’aquests documents, també requerits per la jutgessa, els facultatius de la clínica reconeixen que “a mitja intervenció es complica anestèsicament”. En el seu informe, el servei d’anestesiologia també indica que “havent passat 15 o 20 minuts de la inducció, es va detectar un sobtat i ràpid descens de EtCO2 . Es va interrompre la manipulació quirúrgica i es va sol·licitar ajuda a un altre anestesista”.

L’hospital, per la seva banda, ha declinat fer declaracions. Un portaveu del centre justifica que es tracta d’informació confidencial la revelació de la qual està prohibida per la llei de protecció de dades i que, a més, la situació ja està en mans dels serveis jurídics.“Només volem que es faci justícia i se sàpiga què ha passat amb una nena que anava a treure’s un guix i que no s’ha pogut aixecar mai més del llit”, insisteixen els pares.

’“El cos de la nostra filla estava buit i ple de llençols”, recorda Amparo. Després de la mort de la seva filla va signar l’autorització per practicar l’autòpsia clínica, però la mare denuncia que ningú els va avisar que haurien d’haver signat un altre punt del document en el qual es recull la voluntat de “disposar de les restes del mort una vegada practicat l’estudi”.

La llei no preveu què s’ha de fer amb els òrgans d’un mort després d’una autòpsia. “A Espanya no està protocolitzat, però el més usual és que en autòpsies adultes i pediàtriques es tornin els òrgans perquè el fragment que es necessita per a les proves histològiques no és tan gros”, assenyala Alfons Vidal, president de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques.

Els hospitals, assegura, solen quedar-se les vísceres entre 6 i 12 mesos després del diagnòstic definitiu per si hi ha reclamacions. “Si el jutge les reclama, l’hospital ha de donar-les”. L’advocat de la família ha demanat a la jutgessa aquestes proves.

Els tractaments que et proposem aquest mes deixaran el teu cos preparat per iniciar l’estiu

Tots i totes sabem que cada any l’estiu ens omple l’agenda de compromisos, festes o esdeveniments de tot tipus on cal anar preparats. Si no has tingut temps per anar al gimnàs o no has seguit el pla nutricional que et vam recomanar, un bon tractament pot ser la solució per millorar l’aspecte general del teu cos per dins i per fora.

Ara podràs lluir una pell envejable, reduir els dolors musculars o acabar amb el greix localitzat gràcies als tractaments que et proposem aquest mes a DiRZen, totalment innovadors per aconseguir el benestar en el teu cos. Pren nota i aprofita aquestes promocions només durant el mes de juliol.

Pack Facial Intensiu: És hora de lluir una pell radiant

Notes que tens la pell apagada? Han aparegut les primeres arrugues? La solució és actuar el més aviat possible per evitar que augmentin els símptomes típics d’una pell amb aspecte fatigat. Gràcies al pack facial intensiu format per tres tractaments diferents, podràs lluir una pell radiant en poc temps.

Promoció: Gaudeix durant tot el juliol d’un 20% de descompte en aquest servei.

Diatèrmia: el tractament que elimina els dolors musculars

La Diatèrmia és un dels grans avenços relacionats amb la tecnologia mèdica. En aquest cas es tracta d’una teràpia que produeix calor local sobre els teixits en una zona del cos sense afectar de manera considerable la zona externa de la pell. Aquesta tècnica aporta diferents avantatges pel nostre cos: accelera el metabolisme cel·lular, estimula la circulació sanguínia, relaxa els músculs, disminueix el dolor i actua com a antiinflamatori.

Promoció: Si contractes un abonament de 10 sessions (de 30 o 60 minuts) obtindràs un 20% de descompte.

Mini Pack Cyclone: el millor tractament per remodelar la figura

Estàs buscant reduir greixos i modelar el teu cos? Ara ja és possible amb el tractament Pack Cyclone. Aquest tractament reductor combina diferents teràpies amb l’objectiu de reduir volum, eliminar el greix localitzat, minimitzar la cel·lulitis i reafirmar la pell. Aquest tractament augmenta la temperatura de la zona a través l’aplicació d’energia per ultrasons, d’aquesta manera elimina els adipòcits, les cèl·lules encarregades d’emmagatzemar els greixos. Aquest tractament està disponible a tots els clubs excepte Up & Down, Maragall, Claris i Castillejos.

Promoció: Per la compra de 3 sessions obtindràs una de regal.

Radiofreqüència: Reafirma la pell i millora el seu aspecte

Millora l’aspecte de la pell amb tractaments de radiofreqüència facial o corporal. Aquest tipus de tractament ajuda a regenerar les cèl·lules de col·lagen i elastina aconseguint millorar l’aspecte de la pell. S’utilitza principalment per tractar la flacciditat, les arrugues, la cel·lulitis o reafirmar l’aspecte general de la pell. Aquest tractament té una duració de 60 minuts.

Promoció: Durant aquest mes, per la compra de 5 sessions obtindràs una de regal.

Ara ja pots cuidar-te de la millor manera i aprofitar els descomptes que t’ofereix el DiRZen, demana més informació al teu club i no deixis escapar aquesta oportunitat.

Etiquetes: diatermia DiRzen juliol tractament Comparteix

Enrere van quedar els dies en què la gent pensava que baralles estaven destinats a ser practicats per homes, i les dones s’ajusten als exercicis considerats «més lleugers» quemasculinitzarÉs el cos femení. Avui som conscients que les baralles poden definir el cos, enfortir músculs i proporcionen diversos beneficis a les dones que els practiquen.

Per l’instructor de lluita Luciano Romão, si les dones sabessin el que podria fer la lluita fer pel cossegurament mai deixarien de lluitar de nou. Aquestes modalitats «augmenten la força, resistència, Definir els músculs principals, cremar greix – fins i tot les localitzades – ajuden a tenir més disciplina i disposició per a les activitats del dia, alleugen l’estrès i encara pot generar un factor important de defensa personal»Ell explica.

Tipus de baralles per a dones

No hi ha restriccions alguns en relació amb el tipus de lluita que poden fer les dones. Els factors que determinar quina modalitat es triarà està més estretament vinculada a objectius personals i cura en cas de limitacions físiques.

A continuació es mostren els tipus de baralles que més t’ajuden modelatge de el cos femella:

boxa

Com és una lluita bulliciosa, la boxa treballa principalment els músculs dels braços i les cames, el que contribueix en gran mesura a enfortir i definir tota la regió de l’abdomen ia estrènyer la cintura. La cremada calòrica està al voltant 700 kal per classe.

muay thai

És una modalitat que permet una gran crema de calories (aproximadament 800kal per entrenament), De l’escalfament que anticipa la lluita i també durant l’execució de cada cop. muay thai És una lluita que afavoreix el treball de les cames i les natges, així com la part central de l’tronc i l’abdomen.

Karate

Aquesta és una modalitat que afavoreix l’enfortiment tant de el cos com de la ment, ja que els seus principis són disciplina, equilibri físic i mental, i requereixen molta concentració. Funciona el cos en general, amb una despesa calòrica interessant (800kal per classe)

capoeira

És cert que aquesta modalitat és la més completa i també la més important per al cos. Totes les acrobàcies i moviments requerits per la capoeira augmenten la flexibilitat de el cos, especialment les cames, amb un enfortiment general de el cos. Augment de l’equilibri corporal, ritme i despesa calòrica (800kal per classe) També ha de ressaltar.

Jiu Jitsu

El fet que aquesta baralla es practiqui principalment en el terreny, per immobilitzar l’oponent, contribueix significativament a l’enfortiment muscular ia les millores de condicionament. La necessitat de dominar la tècnica, en lloc de tenir força, fa que aquesta modalitat millori la concentració, la resistència i encara cremi de mitjana. 1000kal per classe

Judo

Atès que l’atenció se centra en fer caure i immobilitzar a l’oponent, el judo proporciona una major força corporal, especialment dels braços i el tronc, així com també millora la resistència. el judo També promou la disciplina, així com una crema de calories de fins a 800 kal per classe.

És important recordar que algunes de les pràctiques de lluita requereixen l’ús d’equips protecció i, sempre, l’acompanyament d’un professional. «El instructor L’equip de lluita està preparat per guiar la estudiant sobre el que s’ha d’utilitzar i també el que no pot fer durant la lluita. Per a les dones, en general, aconsellem mantenir el ungles tallades, Mantingues el cabell lligat i mai entrenis amb arracades i accessoris «, diu Luciano Romão.

Modelar el cuerpo en una sola sesión

En una sola sesión se pueden modelar los glúteos, las piernas, la cintura y las caderas. También es posible eliminar los michelines, reducir la celulitis y tensar la piel de las zonas tratadas. Estos tratamientos de remodelación corporal se realizan mediante técnicas quirúrgicas de alta precisión, tan avanzadas que permiten esculpir la figura evitando las incisiones traumáticas, los puntos de sutura y las grandes cicatrices.

Los procedimientos se practican habitualmente bajo anestesia local y no requieren hospitalización. Por lo general, se puede hacer vida normal al día siguiente de la intervención. Antes de someterse al tratamiento es necesario realizar una visita diagnóstica con el fin de descartar cualquier tipo de contraindicación, conocer los pormenores del método, sus alternativas, las posibles molestias y complicaciones y saber lo que se puede conseguir.

La visita diagnóstica cuesta 30 euros y la intervención oscila entre los 2.000 y los 3.000 euros. Los departamentos de atención al paciente de las diferentes unidades que realizan este procedimiento ofrecen planes de financiación que ponen el tratamiento al alcance de muchos los bolsillos.

Remodelación corporal de última generación

Con la ayuda de un escáner corporal de alta precisión que permite visualizar el interior de las zonas que hay que tratar y conocer su estado, se determina la cantidad de grasa que es preciso eliminar de cada zona para obtener un buen resultado. A continuación, con la energía que genera un aparato tecnológicamente avanzado se ‘bombardea’ sobre los depósitos de grasa que necesitan tratamiento. La energía atraviesa la piel, llega al tejido graso y, además de desintegrar parte de los excesos de grasa seleccionados, provoca una contracción de la piel (efecto lifting) capaz de atenuar la flaccidez.

Parte de la grasa disuelta se expulsa gradualmente por las vías fisiológicas, y el resto, se extrae introduciendo en la zona tratada (a través de una incisión milimétrica que no requiere puntos de sutura) un dispositivo que elimina los depósitos de grasa antiestéticos que se hayan resistido a la acción de la energía y el excedente de grasa que el organismo no puede expulsar. Finalmente, en las zonas de donde se ha extraido la grasa, se efectúa un masaje específico con un rodillo motorizado que actúa regularizando la superficie de la piel.

Más información: ¿Dónde se realizan los tratamientos?

Una juez de Barcelona investiga al hospital Quirón Dexeus por la muerte de una niña de 11 años tras ser intervenida de una operación leve en el centro. Los padres de la menor denunciaron los hechos para esclarecer el fallecimiento de su hija, que seguía un tratamiento de alargamiento de tibias, después de que la autopsia realizada por el centro no aclarase la causa del fallecimiento. La magistrada ha abierto diligencias por homicidio por imprudencia profesional contra los profesionales responsables.

La niña, que padecía acondroplasia —acortamiento de los huesos—, se sometió a un alargamiento de tibia en agosto de 2014 en el mismo centro. Durante una revisión rutinaria en febrero,su traumatólogo programó intervenir a la menor en el plazo de tres días para retirar unas escayolas y estudiar si era preciso seccionar quirúrgicamente los tendones de los pies para enderezárselos, una operación considerada de bajo riesgo que no requería ingreso.

La menor entró al quirófano, se le aplicó una anestesia general y, poco después de sacarle los yesos y de ver, según la historia clínica, que “no necesitaba” someterse a la sección de los tendones, sufrió una parada cardiorespiratoria. El equipo médico recuperó a la niña tras realizarle maniobras de reanimación y suministrarle farmacos vasoactivos como adrenalina. La menor fue intubada e ingresada en la Unidad de Cuidados Intensivos a media tarde y, tras pasar la noche con ventilación artificial —en la que volvió a sufrir varias paradas más—, falleció a primera hora de la mañana.

En un primer momento, los médicos adujeron que la muerte podría deberse a “un embolismo graso, un tromboembolismo pulmonar y un shock por drogas”, pero no concretaron la causa exacta. Ante la incertidumbre, Daniel Zorrilla y Amparo Monteagut, padres de la niña, solicitaron una autopsia clínica al hospital. “Estábamos en estado de shock, pero queríamos una investigación de lo sucedido. El hospital nos indicó que no era necesario hacer denuncia alguna, ya que si prestábamos nuestra conformidad, ellos mismos harían la autopsia correspondiente”, revela Daniel. Con todo, tras el entierro de la niña y a la espera de los resultados del hospital, la pareja optó también, asesorados por familiares y amigos, por reclamar al juzgado la exhumación del cadáver para practicarle otra autopsia.

“El cuerpo de nuestra hija estaba vacío y lleno de sábanas”, recuerda Amparo. Tras la muerte de su hija firmó la autorización para practicar la autopsia clínica, pero la madre denuncia que nadie les avisó de que tendrían que haber firmado otro punto del documento en el que se recoge la voluntad de “disponer de los restos del fallecido una vez practicado el estudio”.

La ley no contempla qué ha de hacerse con los órganos de un fallecido tras realizarle una autopsia. “En España no está protocolizado, pero lo usual es que en autopsias adultas y pediátricas se retornen los órganos porque el fragmento que se precisa para las pruebas histológicas no es tan grande”, señala Alfons Vidal, presidente de la Sociedad Catalana de Anatomía Patológica de la Academia de Ciencias Médicas.

Los hospitales, asegura, suelen quedarse con las vísceras de 6 a 12 meses tras el diagnóstico definitivo por si hay reclamaciones. “Si el juez lo reclama, el hospital tiene que darlo”. El abogado de la familia ha pedido a la juez estas pruebas.

Los resultados de ambos estudios no hicieron más que multiplicar la incertidumbre de la familia sobre la muerte de la pequeña. Mientras la necropsia realizada por el hospital concluye que “no se han observado hallazgos morfológicos que permitan establecer la causa” del fallecimiento, los estudios realizados por los forenses a instancias de la jueza han abierto un nuevo frente a los padres de la menor. “Únicamente quedan restos de hígado, bazo, riñón e intestinos”, reza la autopsia,. La ausencia de vísceras ha complicado el estudio del cuerpo. Las conclusiones definitivas del informe forense están a la espera del resultado de las pruebas complementarias (estudio histopatológico) solicitadas por el Instituto de Medicina Legal de Cataluña en base a los restos que permanecían en el cuerpo.

Las conclusiones provisionales de los forenses apuntan a que se trató de “una muerte operatoria” y aducen la causa inmediata del fallecimiento a una “parada cardiorespiratoria”. Con todo, señala el informe, a falta del resultado de las pruebas complementarias, “a la hora de establecer la causa de la muerte únicamente nos podemos basar en los informes médicos aportados”. En algunos de estos documentos, también requeridos por la juez, reconocen los facultativos de la clínica que “a media intervención se complica anestésicamente”. En su informe, el servicio de anestesiología también contempla que “habiendo pasado 15 o 20 minutos de la inducción, se detectó un súbito y rápido descenso de EtCO2 . Se interrumpió la manipulación quirúrgica y se solicitó ayuda a otro anestesiólogo”.

El hospital, por su parte, ha declinado hacer declaraciones. Un portavoz del centro justifica que se trata de información confidencial cuya revelación está prohibida por la ley de protección de datos y que, además, la situación ya está en manos de los servicios jurídicos.“Sólo queremos que se haga justicia y se sepa qué ha pasado con una niña que iba a sacarse unas escayolas y nunca más pudo levantarse de esa camilla”, insisten los padres.

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *