0

Sant josep sant sadurní

Preguntes més freqüents

1. Quan hem de fer la preinscripció?

Durant el període publicat pel Departament d’Ensenyament (pendent de publicació). Els darrers anys s’ha fet a finals de març per a l’alumnat de P3 fins a 4t d’ESO i a finals de maig per a l’alumnat de Batxillerat

2. On hem de fer la preinscripció?

Heu de recollir i presentar la preinscripció en el centre escollit en PRIMERA OPCIÓ. En el nostre cas, podreu recollir els impresos a la Secretaria del Centre de dilluns a divendres de9 a 17 hores.

3. Puc presentar sol·licitud en un centre que no estigui dins de la meva àrea de proximitat?

Si; és una opció que pot exercir la família per aconseguir el que considera el millor ensenyament per al seu fill/a.

4. Quantes escoles puc fer constar en la sol·licitud?

Cada família ha d’omplir UNA ÚNICA SOL·LICITUD i presentar-la a l’escola on hagi triat com a primera opció. En aquesta sol·licitud es pot fer constar fins a un màxim de vuit escoles escrites per ordre de preferència.

Si us agrada el nostre projecte educatiu i OPTEU A LA NOSTRA ESCOLA EN PRIMERA INSTÀNCIA, teniu moltes més possibilitats de ser admesos.

5. Quin tipus de documentació es demana per a la preinscripció?

Per fer la preinscripció es demanen documents bàsics, com ara fotocòpies dels DNI, del llibre de família, del carnet de vacunacions…

6. Els punts “sumen”?

Si; tots els punts sumen excepte en els CRITERIS DE PROXIMITAT del domicili, que són excloents entre sí.

7. Què passaria en cas d’empat?

En el cas que l’escola no disposi de places suficients per atendre la seva demanda, s’estableixen els criteris de prioritat per punts. En cas d’empat, el Departament d’Ensenyament efectuarà un sorteig públic per determinar l’assignació de la plaça.

8. Quan es fan públics els resultats?

Si se segueixen els criteris de l’any passat, la publicació de les primeres llistes amb el barem provisional serà entre 2 o 3 setmanes després del darrer dia de presentació de les sol·licituds de preinscripció.

Podreu fer el seguiment de tot el procés de preinscripció (llistes baremades i llistes definitives) a través de la nostra pàgina web www.santjosep.com i a la Secretaria del Col·legi.

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *